27 sierpnia
Gwiazdka Michelin w Mazurkas Catering 360 °
Mazurkas Catering 360° rozpoczyna współpracę z Szefem Kuchni Arkadiuszem Zuchmańskim - pierwszym Polakiem, który zdobył Gwiazdkę Michelin.
Od sierpnia br. Arkadiusz Zuchmański i Mazurkas Catering 360° rozpoczynają ścisłą, wyłączną współpracę. Połączenie sił pierwszego Polaka z Gwiazdką Michelin oraz doświadczonego Zespołu Mazurkas Catering 360°, to mieszanka gwarantująca nowe, niepowtarzalne smaki i wysoką jakość.
Arkadiusz Zuchmański zasłynął na francuskim rynku kulinarnym jako szef cateringu Lenôtre - firmy obsługującej największe i najbardziej prestiżowe imprezy w całej Europie. To właśnie Lenôtre było inspiracją dla Prezesa Grupy Mazurkas Andrzeja Bartkowskiego gdy tworzył on Mazurkas Catering 360° - dziś jedną z wiodących firm cateringowych w Polsce. Współpraca z pierwszym Polakiem, który zdobył dla swojej restauracji słynną Gwiazdkę Michelin - Arkadiuszem Zuchmańskim, to kolejny krok w rozwoju Grupy Mazurkas. Obecnie Arkadiusz jest właścicielem Restauracji Apicius w Clermont-Ferrand, będącej uznanym miejscem na kulinarnej mapie Francji, gdzie można skosztować jego autorskich potraw łączących smaki kuchni francuskiej i polskiej.
Pierwszy wspólny projekt to stworzenie i wprowadzenie nowej karty menu Restauracji George Sand. Aspiracją Szefów Kuchni jest menu, w którym dobrze znane smaki będą na nowo odkrywane w zaskakujących połączeniach, a niecodzienne składniki nadadzą potrawom wyrazistego charakteru i sprawią, że Goście będą długo wracać do nich pamięcią. Będzie to możliwe dzięki "kulinarnej burzy mózgów", która w dniach 8-12 sierpnia miała miejsce w MCC Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim.
Kolejne etapy współpracy to poszukiwanie nowych inspiracji kulinarnych i rozszerzanie oferty Mazurkas Catering 360° w oparciu o najlepsze światowe wzorce. A wszystko po to, by oferować polskiej branży MICE innowacyjne smaki i niecodzienne rozwiązania kulinarne ? tego na pewno nie zabraknie w nowej ofercie Mazurkas Catering 360° powstałej przy współpracy z jednym z czołowych Szefów Kuchni Francji.
Obiekty w największych miastach:
Warszawa (184) Kraków (106) Poznań (102) Trójmiasto (96) Wrocław (61) Gdańsk (54) Łódź (44) Lublin (37) Zakopane (35) Szczecin (26) Katowice (26) Gdynia (24)Typy obiektów:
Obiekt hotelowy (1585) Ośrodek wypoczynkowo-szkoleniowy (231) Centrum konferencyjne (181) Unikalne miejsce (107) Pensjonat (94) Obiekty kultury (33) Restauracja (32) Hala sportowo-widowiskowa (26) Muzeum (14) Centrum rekreacji/piknik (14) Centrum targowo-kongresowe (5) Statek (4)Noclegi:
Do 30 osób (182) Do 60 osób (591) Do 120 osób (581) Powyżej 200 osób (154) Powyżej 350 osób (52) Powyżej 500 osób (38)Sale:
Do 30 osób (874) Do 60 osób (1138) Do 120 osób (1131) Powyżej 200 osób (516) Powyżej 350 osób (208) Powyżej 500 osób (111)Konferencje według miast:
Konferencje według kategorii:
Usługi według kategorii:
Rekreacja i sport (107) Obsługa techniczna (83) Personel (71) Atrakcje lokalne (62) Wyposażenie wnętrz i plenerów (55) Rozrywka (54) Transport (40) Catering (31) Muzyka (30) Organizatorzy (27) Gadżety (6) Szkolenia (4) Internet (4) Warsztaty tematyczne (3) Inne (3)Pakiety promocyjne według miast:
Żelechów (6) Gdynia (3) Busko-Zdrój (1) Wiązowna (1) Częstochowa (1) Warszawa (1)Pakiety promocyjne według kategorii:
Oferty SPA (6) Romantyczny weekend (2) Wielkanoc (2) Wakacje (1) Pakiety konferencyjne bez noclegu (1) Pomysł na integrację (1)