















NAZWA OBIEKTU: | Hotel Neapol |
TYP OBIEKTU: | obiekt hotelowy |
KATEGORIA: | |
KRAJ: | PL |
REGION: | Kujawy |
MAKROREGION: | centrum |
WOJEWÓDZTWO: | kujawsko-pomorskie |
ADRES: | ul. Zdrojowa 34 , 87-720 Ciechocinek |
KONTAKT: | tel. +48… |
STRONA WWW: | www.hotel-neapol.pl |
E-MAIL: | recepcja@hotel-neapol.pl |
Najbliższa duża miejscowość: | Toruń (odległość: 23 km) |
Hotel Neapol*** zamieszkaj w niezwykle przytulnym, kameralnym hotelu, zlokalizowanym przy ulicy Zdrojowej, która jest główna aterią Ciechocinka.
Doskonała lokalizacja pozwalająca na szybkie dotarcie do najważniejszych atrakcji miasta takich jak Tęznie, Park Zdrojowy, Fontanna Grzybek.Jeśli poszukują Państwo komfortowego miejsca w Ciechocinku odpowiedzią jest nasz Hotel Neapol.
Na odwiedzających nas gości czeka 14 w pełni wyposażonych pokoi z łazienkami. Obiekt w całości przystosowany jest dla potrzeb osób niepełnosprawnych.
Miła i fachowa obsługa oraz przyjazna atmosfera sprawią, że będzie to dla Państwa niezapomniany pobyt.
Nasza restauracja proponuje pyszne i najbardziej wyszukane dania kuchni włoskiej i fusion.
Ilość miejsc noclegowych: | 50 |
Doba hotelowa: | 12:00 - 11:00 |
Dostępne pokoje
Typ pokoju | Ilość |
---|---|
Pok. 2 os. | 25 |
Dostępne sale konferencyjne
Lp | Sala | Powierzchnia | teatralne![]() |
szkolne![]() |
podkowa![]() |
bankiet![]() |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. | Sala Konferencyjna I | - | 10 | - | - | - | ||||||||||
|
||||||||||||||||
2. | Sala Konferencyjna II | - | 60 | - | - | - | ||||||||||
|
||||||||||||||||
3. | Sala Konferencyjna III | - | - | - | - | - | ||||||||||
|
Miłośnikom dobrej kuchni polecamy dania serwowane w naszej restauracji, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia. Specjalnością Szefa Kuchni są tradycyjne dania kuchni polskiej i włoskiej. W nawiązaniu do tradycji naszej regionalnej kuchni naszym gościom proponujemy pieczoną pierś z gęsi, według inspiracji naszego Szefa Kuchni. Nowością w naszej restauracji są burgery, przygotowywane ze 100% świeżej wołowiny mielonej na miejscu lub z.najdelikatniejszego fileta z kurczaka w chrupiącej panierce. Świeże i delikatne mięso, pieczywo własnego wypieku, sekretna receptura przypraw, dodatki oraz sosy tworzą niezwykłą kompozycję smaków, do której z pewnością każdy smakosz będzie chciał powrócić.
lp.: | nazwa | typ | liczba miejsc | |||
---|---|---|---|---|---|---|
1. | Restauracja | restauracja | – | |||
|
||||||
2. | Bar | drink bar | – | |||
|
Obiekty w największych miastach:
Warszawa (179) Kraków (101) Poznań (100) Trójmiasto (93) Wrocław (61) Gdańsk (53) Łódź (43) Lublin (36) Zakopane (35) Szczecin (26) Katowice (26) Karpacz (24)Typy obiektów:
Obiekt hotelowy (1560) Ośrodek wypoczynkowo-szkoleniowy (232) Centrum konferencyjne (177) Unikalne miejsce (107) Pensjonat (94) Restauracja (32) Obiekty kultury (31) Hala sportowo-widowiskowa (26) Muzeum (14) Centrum rekreacji/piknik (14) Centrum targowo-kongresowe (5) Statek (4)Noclegi:
Do 30 osób (180) Do 60 osób (584) Do 120 osób (573) Powyżej 200 osób (151) Powyżej 350 osób (53) Powyżej 500 osób (38)Sale:
Do 30 osób (856) Do 60 osób (1119) Do 120 osób (1106) Powyżej 200 osób (511) Powyżej 350 osób (206) Powyżej 500 osób (109)Konferencje według miast:
Konferencje według kategorii:
Usługi według kategorii:
Rekreacja i sport (107) Obsługa techniczna (83) Personel (71) Atrakcje lokalne (62) Wyposażenie wnętrz i plenerów (55) Rozrywka (54) Transport (40) Catering (31) Muzyka (30) Organizatorzy (27) Gadżety (6) Szkolenia (4) Internet (4) Warsztaty tematyczne (3) Inne (3)Pakiety promocyjne według miast:
Pakiety promocyjne według kategorii: